Cautare

199 de rezultate pentru "deutch talent" (3.29 secunde)
Premierul va fi, asadar, incercat din ziua cu numarul 1, nu va avea clementa publicului nici macar o ora si va trebui, vorba unei reclame, "sa se miste mai cu talent".
Daca unui chirurg de mare talent, care salveaza vieti, i-ai da sa citeasca un text din domeniul petrochimiei, s-ar impiedica in cuvinte asemenea unui analfabet.
Juratul de la "Romanii au talent" ofera cea mai spectaculoasa schimbare de look a inceputului de an, in randul vedetelor de sex masculin de la noi.
Ultimul care va merge in barca lui Dan Voiculescu se pare ca este Mihai Petre, juratul concursului "Romanii au talent", scrie libertatea.ro.
A gasit unul cu gura cel putin la fel de mare ca a lui, dar cu talent la scris, iar acum o arde la argumente.
"Gala este o reuniune a valorilor din toate domeniile si in fiecare an aminteste de gloria oamenilor de suflet si de intelectualitatea Romaniei, aduce in atentia publicului personalitati marcante care au impresionat publicul din punct de vedere professional, celebritati inzestrate cu talent, ambitie, vointa si perseverenta, care au lasat in urma momente unice pentru public", spune Mihaela Serban Categoria activitate sociala 1.
In cazul acesta trebuie sa admitem insa ca nivelul, complexitatea si posibilitatile stilistice, proprii sufletului german si englez, sunt superioare acelora ale altor popoare, la randul lor, evident, mai bine inzestrate ca inteligenta si talent, sau chiar ca habitus vital.
Bunica noastra avea un talent narativ exceptional, canta minunat si toate petrecerile din casuta noastra mica ori din curtea cu patru nuci batrani si-un tei parfumat durau uneori exact ca in basme, zile si nopti.
D-sa arata ca datele si faptele citate de D-sa cu privire la Brancusi, o figura mai putin cunoscuta, arata lipsa lui de sinceritate, si il ilustreaza ca pe un om de talent si de mari sperante in prima parte a activitatii sale, dar care, sub influenta unor sculptori la moda la Paris, care cultivau indefinitul si a cubismului, a devenit formalist, chiar cind foloseste elemente din arta populara, speculind prin mijloace bizare gusturilor morbide ale societatii burgheze.
A fost o persoana retrasa, prea sensibila si timida pentru aceasta lume, dar plina de viata, dragoste si talent, a descris-o sora ei, Suzzy Roche.
Cu alte cuvinte nu se poate spune ca are talent sau inclinatii spre literatura, sau spre muzica, sau spre poezie etc.
Nu prea inteleg, totusi,in ce ar consta acel talent, care nicicum nu se zareste. Ion Lazu (Sursa: revistacultura.ro)
Unii spargatori cu talent ingineresc au descoperit ca ustensilele respective pot fi modernizate, mecanizate, astfel utilizatorul lor munceste mai putin si mai eficient.
Aceasta locuinta este favorabila scriitorilor si persoanelor cu talent artistic, umoristilor, artistilor de comedie, actorilor. Numarul casei 4 Aspecte pozitive:
Copii prea talentati Se mai numesc si prodigy si sunt copii inzestrati, care poseda un talent sau o aptitudine deosebita - in general in domeniul stiintelor sau artelor.
Gheorghe Voicu, cel caruia toti ii spuneau GICA, avea un talent innascut pentru presa. Simtea subiectele, simtea pulsul lumii, empatiza cu oamenii si avea o sensibilitate tulburatoare, care-i dadea impusul de a ajuta oamenii cand aveau nevoie.
Ai tu un talent special de a empatiza cu oricine, de a intelege perfect ce simte, astfel incat tu il poti consola cel mai bine.
Obsedata de maruntisuri, are talent sa dea sfaturi pe care nu i le cere nimeni cu o autoritate si o viziune greu de tolerat.
Titus Cristescu, cu multa truda si talent - Calarasiul acum 100 de ani, reinviat de Titus Cristescu - Farmecul si frumusetea vechilor cladiri din Calarasi, reinviate de Titus Cristescu, un om dotat cu geniu ingineresc si artistic - Cazinoul din Calarasi acum 100 de ani (macheta de Titus Cristescu), demolat in anii 70 - Piramida de sticla din Calarasi, proiectata de Titus Cristescu, dupa modelul celei din Paris Ing Titus Cristescu a dezafectat macheta si a depozitat-o in asteptarea unor vremuri mai bune.
Dupa cum consemneaza revista de cultura Luceafarul, braileanul Alexandru Djuvara, om politic liberal, publicist si orator de mare talent a editat ziarele in limba franceza L' Etoile Roumaine si La Liberte Roumaine.
google-analytics.com